anandofoods


  • Cold Drinks
  • Soft Drink/ સોફ્ટ ડ્રિન્ક
  • Soft Drink Pet Bottle (650 ml) / સોફ્ટ ડ્રિન્ક પેટ બોટલ (650 ml)
  • Mineral Water/ મિનરલ વોટર
  • Cold Coffee / કોલ્ડ કોફી
  • Butter Milk & Lassi
  • Plain Butter Milk/ પ્લેન બટર મિલ્ક
  • Masala Butter Milk / મસાલા બટર મિલ્ક
  • Sweet Lassi/ સ્વીટ લસ્સી
  • Salted Lassi / સૉલ્ટેડ લસ્સી
  • Mango Lassi / મેંગો લસ્સી
  • Strawberry Lassi /સ્ટ્રોબેરી લસ્સી
  • For Your Sweet Tooth
  • Brownie With Vanilla Ice Cream / બ્રાઉની વિથ વેનીલા આઈસ્ક્રીમ

anandofoods is proudly powered by WordPress