anandofoods


  • Dahi Wada / દહીં વડા
  • Pani Puri / પાણી પરી
  • Sev Puri / સેવ પૂરી
  • Bhel Puri / ભેલ પુરી
  • Dahi Batata Puri / દહીં બટાકા પુરો
  • Pav Bhaji / দাও সোহর
  • Chhole Bhature / છોલે ભટુરે
  • Vegetable Pulav / વેજીટેબલ પુલાવ
  • Tomato Omlette / ટોમેટો ઓમલેટ
  • Veg. Burger / વેઝ બર્ગર
  • American Patty / અમેરિકન પૅટ્ટી
  • American Patty / અમેરિકન પૅટ્ટી
  • Rock 'N' Roll Fries / રોક એન્ડ રોલ કાઈસ
  • Peri Peri Fries / પેરી પેરી ફ્રાઇસ
  • Veg. Grilled Cheese Sandwich વેજ. ગ્રીલ ચીઝ સેન્ડવીચ
  • Veg. Grilled Sandwich Veg. Grilled Sandwich
  • Cheese Grilled Sandwich ચીઝ ગ્રીલ સેન્ડવીચ
  • Vegetable Sandwich Vegetable Sandwich
  • Chutney Sandwich ચટણી સેન્ડવીચ
  • Chutney Sandwich ચટણી સેન્ડવીચ
  • Cheese Sandwich ચીઝ સેન્ડવીચ
  • Italian Pizza ઇટાલિયન પિઝા
  • Cheese Pizza ચીઝ પિઝા
  • Mushroom Pizza માઢમ પિઝા
  • Com Pineapple Pizza કોર્ન પાઈનેપલ પિઝા
  • Jain Pizza જૈન પઝા
  • Masala Dosa / મસાલા ઢોસા
  • Sada Dosa / સાદા ઢોસા
  • Mysore Masala Dosa / મૈસુર મસાલા ઢોસા
  • Mysore Sada Dosa / મૈસુર સાદા ઢોસા
  • Rava Masala Dosa / રવા મસાલા ઢોસા
  • Rava Sada Dosa / રવા સાદા ઢોસા
  • Rava Onion Masala Dosa / રવા ઓનિયન મસાલા ઢોસા
  • Rava Onion Sada Dosa / રવા ઓનિયન સાઘ ઢોસા
  • Cheese Spring Dosa / ચીઝ સ્પ્રિંગ ઢોસા
  • Family Paper Masala Dosa / કેમિલી પેપર મસાલા હોસા
  • Family Paper Sada Dosa / કેમિલી પેપર સાદા હોસા
  • Family Paper Mysore Masala Dosa / કેમિલી પેપર મૈસુર મસાલા ઢોસા
  • Family Paper Mysore Sada Dosa / કેમિલી પેપર મૈસુર સાદા ઢોસા
  • Mix Uttapam / મિક્ષ ઉત્તપમ
  • Onion Uttapam / ઓનિયન ઉત્તપમ
  • Tomato Uttapam / ટોમેટો ઉત્તપમ
  • Plain Uttapam / પ્લેન ઉત્તયમ
  • Masala Uttapam / મસાલા ઉત્તપમ
  • Idli / ઇડલી
  • Meduvada / મેદુવડા
  • Extra
  • Extra Cheese heese / એકસ્ટ્રા ચીઝ
  • Extra Butter / એકસ્ટ્રા ભેટર
  • Extra Cheese (For Paper Dosa) / એકસ્ટ્રા ચીઝ (કોર પેપર હોસા)
  • Extra Butter (For Paper Dosa) / એકસ્ટ્રા બટર (કોર પેપર હોસા)
  • Family Paper Mysore Sada Dosa / કેમિલી પેપર મૈસુર સાદા ઢોસા

anandofoods is proudly powered by WordPress