anandofoods


  • Masala Dosa / મસાલા ઢોસા
  • Sada Dosa / સાદા ઢોસા
  • Mysore Masala Dosa / મૈસુર મસાલા ઢોસા
  • Mysore Sada Dosa / મૈસુર સાદા ઢોસા
  • Rava Masala Dosa / રવા મસાલા ઢોસા
  • Rava Sada Dosa / રવા સાદા ઢોસા
  • Rava Onion Masala Dosa / રવા ઓનિયન મસાલા ઢોસા
  • Rava Onion Sada Dosa / રવા ઓનિયન સાઘ ઢોસા
  • Cheese Spring Dosa / ચીઝ સ્પ્રિંગ ઢોસા
  • Family Paper Masala Dosa / કેમિલી પેપર મસાલા હોસા
  • Family Paper Sada Dosa / કેમિલી પેપર સાદા હોસા
  • Family Paper Mysore Masala Dosa / કેમિલી પેપર મૈસુર મસાલા ઢોસા
  • Family Paper Mysore Sada Dosa / કેમિલી પેપર મૈસુર સાદા ઢોસા
  • Mix Uttapam / મિક્ષ ઉત્તપમ
  • Onion Uttapam / ઓનિયન ઉત્તપમ
  • Tomato Uttapam / ટોમેટો ઉત્તપમ
  • Plain Uttapam / પ્લેન ઉત્તયમ
  • Masala Uttapam / મસાલા ઉત્તપમ
  • Idli / ઇડલી
  • Meduvada / મેદુવડા
  • Extra
  • Extra Cheese heese / એકસ્ટ્રા ચીઝ
  • Extra Butter / એકસ્ટ્રા ભેટર
  • Extra Cheese (For Paper Dosa) / એકસ્ટ્રા ચીઝ (કોર પેપર હોસા)
  • Extra Butter (For Paper Dosa) / એકસ્ટ્રા બટર (કોર પેપર હોસા)
  • Family Paper Mysore Sada Dosa / કેમિલી પેપર મૈસુર સાદા ઢોસા
  • Idli Chilly / ઇડલી ચિલ્લી
  • Idli Manchurian / ઈડલી મંચુરિયન
  • Idli Taka Tak / ઈડલી ટકા ટક
  • Noodles Dosa / નુડલ્સ ઢોસા
  • Rock'N'Roll Dosa / રોક એન્ડ રોલ ઢોસા
  • Pav Bhaji Dosa / પાઉ ભાજી ઢોસા
  • Potato chilly / પટેટો ચિલ્લી
  • Rava Onion Sada Dosa / રવા ઓનિયન સાઘ ઢોસા
  • Chutney (For parcel only) /ચટણી ફોર પાર્સલ ઓન્લી
  • Sambhar (For parcel only) / સંભાર ફોર પાર્સલ ઓન્લી
  • Extra
  • Chutney (For parcel only) / ચટણી કોર પાર્સલ ઓન્લી
  • Sambhar (For parcel only) / સંભાર કોર પાર્સલ ઓન્લી
  • Pav / પાઉ
  • Bhatura / ભટુરા
  • Cheese / ચીઝ
  • Butter / બટર
  • Schezwan Sauce / શેઝવાન સોસ

anandofoods is proudly powered by WordPress